Kategorija proizvoda

Kontaktiraj nas

Qingdao KXD čelična struktura Co, Ltd

Profesionalno se bavimo projektovanjem, proizvodnjom i ugradnjom čelične konstrukcije.

Adresa: Ruiping centar, Hongqi put, Pingdu, Qingdao, Kina.

Grad: Qingdao

Država: Shandong

Poštanski broj: 266700

Zemlja: Kina

Menadžer: Andy

E-mail: kxdandy@chinasteelstructure.cn

Tel: 86-532-88336188

Faks: 86-532-85397878

C profila čelika

C profila čelika

Detalji o proizvodu

Qingdao KXD čelik struktura co, Ltd je jedan od vodećih Kina c profila čelika Proizvođači i dobavljači opremljena profesionalna c profil željezara.

C čelik strucutre purlin

C-zrake automatski obrađuje C-zrake opreme formiranje. Formiranje stroj zvan C oblik čelik se može automatski prema određenom veličinom C oblika čelika u obliku C čelik formiranje procesa.

C formira hladnog čelika obrađuje vruće zavojnice, tanki zid i lagani 96-757, dio odlične performanse, visoka čvrstoća, u usporedbi s tradicionalnim kanalom, čvrstoće materijala može uštedjeti 30%.

C-zrake dosega: C konstrukcija je naširoko koristi u Čelične fuge, zidne grede, to može također biti kombiniran u vlastitim lagani krov rešetki, nosači i ostali dijelovi zgrada. Osim toga, lakoj industriji stroj može koristiti u stupove, grede i ruke i tako dalje.

C-zrake mogu se podijeliti u pet vrsta specifikacije prema visokim stupnjem Eurya 80, 100, 120, 140, 160, dužine može se odrediti prema glavni projekt, ali s obzirom na uvjete, kao što su transport i instalaciju od ukupne dužine Uglavnom ne više od 12 metara.

Obličje naprijed to sluh od vas.


Hot Tags: čelika, c profil Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica
Srodni proizvodi

Upit